Valitse kieli

EXIT-7000-painike-banneri-fi.jpg

EXIT Painike – hätäpoistumistien paras avaaja!

CE-merkityillä ja palotestatuilla EXIT-työntöpainikkeillamme varmistat aina turvallisen poistumisen hätätilanteen sattuessa. Valitse paras – EXIT!

Patentoitu revoClip exit-painike on paras ratkaisu hätäpoistumistien avaajaksi.

Tuotekehitys

Tuotekehityksessä painotamme erityisesti paloturvallisuutta, käytön helppoutta ja työntöpainikkeen nopeaa toimintaa. Meille yrityksenä on tärkeätä se, että sinä pystyt poistumaan tiloista pikaisesti paniikkitilanteen sattuessa. Niinpä loimmekin täysin uuden avausmekanismin ajatellen vaakamallisia exit-painikkeita. Pitkän kehitystyön tuloksena syntyi patentoitu Rev O Clip-avausmekanismi, joka on todella yksinkertaisen nerokas. Siinä avaamiseen tarvittava voima on minimaalinen verrattuna aiempiin työntöpainikkeisiimme. Molemmat tuotesarjat täyttävät myös EI120-paloluokituksen vaatimukset.

Patentoidulla Revoclip-avausmekanismilla varustettu exit-painike on paras hätäpoistumistien avaaja.

Käyttö

Valmistamiamme EXIT-työntöpainikkeita on monenlaisessa käytössä. Yleisötiloissa, missä tarvitaan pikaista poistumisen mahdollisuutta hätätilanteen sattuessa. Näissä tiloissa ihmismassan paine estää tavallisen lukon avautumisen ja vahingot kasvavat. Monissa EU-maissa on jo käytössä säännöksiä ja määräyksiä, jotka perustuvat EN 1125 normiin. Se määrittelee julkisten tilojen poistumisteihin hyväksyttävät aukaisulaitteet. EXIT 7000-työntöpainike täyttää nämä määräykset. Kaiken lisäksi se on helppo avata!

Osastoivissa ovissa, joissa turvallisuussyistä johtuen ovet on saatava helposti auki, ilman käsien apua.